home
wie zijn wij

onze honden
chayenne
jitka
Boeska
Chica
Ebony
Jipsy
Kanani
pups
info. verkoop pus
gastfoto's
Gezondheid
Verzorging
Opvoeding
Benchtraining
rasinformatie
teckelvariëteiten
Div. en tips
Lust je nog peultjes
geschiktheidstest
Kontakt
Links

Langharige Dwergteckelkennel

"Van 't Hoogvonder"

 

Test of je geschikt bent voor een hond II !Hoe wen je eraan hoe je huis eruit ziet als je aan het schoonmaken bent?
Begin met het zemen van de ramen. Zijn ze schoon? Prima, maak nu je handen lekker vet en doe deze tegen de ramen. Herhaal dit minstens twee keer per dag. Maak met een stofzuiger de vloer schoon, pak daarna een pot met zand en strooi deze over de vloer heen. Maak de vloer weer schoon. Herhaal ook dit minstens twee keer per dag!

Ga eens op bezoek bij mensen die al een hond hebben en vraag hoe het in godsnaam zover is gekomen dat ze toestaan dat hun hond af en toe zich zo idioot gedraagt.
Vraag hoe ze het voor elkaar hebben gekregen dat de pup wat langer wil slapen, hoe ze de pup zindelijk hebben gekregen. Hoe ze de hond tafelmanieren hebben geleerd en hoe ze Überhaupt de hond manieren hebben geleerd.
Geniet er maar van. Het zal de laatste keer zijn dat u antwoord krijgt op al u vragen!

Om eens te ervaren hoe u nacht eruit ziet als u een hond heeft (de meeste honden slapen in bed), ga dan om tien uur 's avonds naar bed. Zet de wekker op middernacht en gooi jezelf met geweld op de grond. Leg een zware zak aardappelen op het dekbed en probeer weer om onder de dekens te komen. Zet de wekker op half zes en sla net voor je wakker wordt jezelf in het gezicht met een natte spons!

Kun je tegen de rotzooi die een hond maakt? Om dat uit te vinden, probeer je het volgende:
Zorg eerst dat je heel je huis hebt schoongepoetst. Gooi een emmer met modder over je net gedweilde keukenvloer. Smeer de rest van de modder aan de zijkant van de keukenkastjes, van de koelkast en van de oven. Maak ook met modder een paar voetstappen op de vloerbedekking in de woonkamer en in de hal. Steek je vingers in een bloempot en veeg ze af aan de muur. Zo, hoe vind je dat het eruit ziet!

Heeft u na dit te hebben gelezen nog geen zenuwinzinking, neem dan gerust een hond.
                               
Veel plezier met uw hond!

Bron; http://kleinhoogenwel.spaces.live.com/